1. Utrecht – Minahassastraat 1BS

  2. Beschikbaar

  3. € 374.500,- k.k.

Omschrijving

In het centrale en geliefde Lombok gelegen sfeervolle jaren ’30 driekamer bovenwoning van 69m² met een balkon gelegen op het noordoosten. De woning is eigentijds vormgegeven en ziet er gaaf uit. Er zijn veel raampartijen en de hoofdkamers hebben een brede ligging. Hierdoor ontstaat het gevoel van licht en ruimte. Heerlijk om ook een buiten te hebben en dat wel binnen de stad!

De wijk Lombok ligt op loopafstand van het nieuwe Centraal Station en is het multiculturele hart van Utrecht. De Kanaalstraat en haar zijstraten puilen uit van de winkels vol exotische specialiteiten, snuisterijen en delicatessen, en zijn al jaren geliefd onder vele Utrechters.
Kortom een hele gezellige woning dat garant staat voor nog jaren woongenot en een mooie tijd uit het leven. Plan een bezichtiging in en kom kijken naar hoe dat leven er dan uit zou zien!

Indeling:
Begane Grond; Entree, hal met trapopgang en meterkast.

Eerste Verdieping; Overloop met trapopgang en een separaat toilet. Royale living met een eetgedeelte, een woongedeelte en een open keuken. De open keuken is voorzien van diverse inbouw apparatuur en is gesitueerd in twee delen. Vanuit het keukengedeelte is er toegang tot het balkon. De living beschikt over drie raampartijen.

Tweede Verdieping; Overloop met afgesloten kastruimte. Vanaf de overloop is er toegang tot alle vertrekken, waaronder twee slaapkamers. Eén slaapkamer beschikt over een inbouwkast. De badkamer is voorzien van een wastafel, een douche en een wasmachine-aansluiting.

Bijzonderheden:
• Bouwjaar 1931
• Sfeervolle jaren ’30 stijl
• Zeer gunstig en centraal gelegen ten opzichte van de binnenstad, het openbaar vervoer, voorzieningen, scholen en diverse uitvalswegen.
• Actieve en gezonde VvE met een maandelijkse bijdrage van € 45,-
• In deze koopovereenkomst worden een asbestclausule, een niet-zelfbewoningsclausule en een ouderdomsclausule opgenomen
• Oplevering in overleg

Lees meer

Bezichtiging aanvragen

Utrecht – Minahassastraat 1BS

    Uw naam: *

    Telefoonnummer: *

    E-mailadres: *

    Opmerkingen:

    * verplicht in te vullen

    Kenmerken

    Koopprijs
    € 374.500,- k.k.
    Status
    Beschikbaar
    Adres
    Minahassastraat 1BS
    Bouwjaar
    1931
    Soorten
    Geen garage
    Inhoud
    250 m3
    Aantal slaapkamers
    2

    Plattegronden