Domvast Makelaars
Domvast Makelaars

Maatschappelijk

Wij ondersteunen diverse goede doelen en verenigingen

Altijd op zoek naar een goede ondersteuning

Domvast vindt maatschappelijke betrokkenheid belangrijk. Stichtingen en clubs met vrijwilligers die zich dag en nacht inzetten voor hun doel of club steunen wij graag. Steun ook uw club ! zet uw woning bij Domvast in de verkoop, noem uw club en Domvast doneert een extra sponsorbedrag aan uw club !

De goede doelen die wij ondersteunen

STICHTING HEARTBEAT

Gezinnen met een jonge hartpatiënt bieden we plezier en ontspanning door vakanties met zorg en eendaagse activiteiten te organiseren. Ga op vakantie in de HeartVilla of kom naar een van de HeartDays die we door het jaar organiseren.

STRONG BABIES

Dagelijks overlijden in Nederland 2 baby’s door vroeggeboorte. 10 baby’s per dag ondervinden blijvende gevolgen variërend van gedragsproblemen tot lichamelijke beperkingen. Een niet te bevatten drama voor de ouders en hun familie. Strong Babies komt in actie voor prematuren.

PRINSES MÁXIMA CENTRUM

Jaarlijks krijgen ongeveer 600 kinderen in Nederland kanker. Nog steeds overlijdt één op de vier kinderen met kanker aan deze ziekte. Daarom namen ouders en zorgprofessionals meer dan tien jaar geleden het initiatief voor één nationaal kinderoncologisch centrum. Dat initiatief is uitgemond in het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie. Een uniek centrum waar alle hoog complexe zorg en research voor kinderen met kanker bij elkaar komt.

STICHTING DROOMDAG

Het doel van Stichting Droomdag is het verzorgen van een onvergetelijke, onbezorgde (te) gekke dag voor gezinnen waarvan één van de ouders een oncologische of levensbedreigende ziekte heeft. De dromen van het gezin staan hierbij centraal, waarbij we rekening houden met de fysieke mogelijkheden van de gezinsleden. Het jongste kind van het gezin moet onder de 16 jaar zijn. Inmiddels hebben wij al meer dan 230 gezinnen een onvergetelijke Droomdag mee mogen laten maken.

De onderstaande plaatslijke verenigingen ondersteunen we d.m.v sponsoring

Steun ook uw club! zet uw woning bij Domvast in de verkoop, noem uw club en Domvast doneert een extra sponsorbedrag aan uw club!