Domvast Makelaars
Domvast Makelaars

Over ons

Ons professionele team…

staat altijd voor u klaar

Makelen met passie

Bij Domvast Makelaars werkt een toegewijd en vrolijk team dat altijd klaarstaat voor onze klanten. Onze passie voor vastgoed en professionaliteit leiden tot succesvolle transacties. We begrijpen dat vastgoed meer is dan deals; het gaat om nieuwe hoofdstukken in uw leven. Wij zorgen ervoor dat zelfs de meest stressvolle situaties eindigen in positieve herinneringen. Kies Domvast Makelaars voor een team dat uw wensen waarmaakt met een glimlach en toewijding. Samen verwezenlijken we uw vastgoeddromen!

Ons team

Joost van der Wal

Joost van der Wal

Makelaar Wonen

‘Klanten maken een nieuwe start in hun leven.
Ik hou van dat persoonlijke contact en help ze hun woning goed te aan- of verkopen. 
Dat maakt mijn vak zo mooi.’

Rob Smeink

Rob Smeink

Makelaar Wonen

In de afgelopen jaren draag ik het makelaarschap namens Domvast Makelaars uit in het gebied Maarssen. Naast dit werk heb ik ook mijn eigen onderneming Smeink Assurantiën BV en ben ik erkend hypotheek adviseur en erkend financieel adviseur.

Uiteraard is de verbinding tussen hypotheken, financiën en verzekeringen met de makelaardij snel gemaakt. Hierin versterken wij elkaar, bouwen we samen aan ons goede netwerk en realiseren wij mooie opdrachten.

Ik kan mijzelf Domvast Ambassadeur noemen omdat deze makelaardij ondanks allerlei turbulentie altijd de lijn openhoudt en zich stabiel blijft vestigen in heel de regio Utrecht. Hierbij houdt Domvast Makelaars het persoonlijke contact op het oog. Het is vertrouwd en goed om hier bij te horen en deze verbinding staat als een huis!

Mike Stek

Mike Stek

Makelaar Wonen

In de zomer van 2021 ben ik in
deze makelaardij begonnen als extra kracht bij het inscannen van een enorm dossier. Al snel greep ik de kans en raakte ik bevlogen met de vastgoedwereld. Inmiddels ben ik onderdeel van de gevestigde orde binnen dit bedrijf en heb ik mijn opleiding als Vastgoeddeskundige in the pocket. Uiteraard ga ik door met mijn ontwikkeling en start ik eerdaags de vervolgopleiding.

Zo heb ik in dit vakgebied mijn anker uitgegooid en heb ik iets kunnen vinden waar ik voor wil gaan. Op mijn persoonlijke levenspad heb ik ook mijn anker uitgegooid en samen met mijn partner een woning gekocht. Het is goed om dit proces eens van de andere kant te beleven en ik kan mij dan ook goed inleven bij de situaties van onze opdrachtgevers.

Ik kan mijzelf Domvast Ambassadeur noemen omdat deze makelaardij inspeelt op elke beweging van de markt en dat biedt elke dag weer mooie nieuwe kansen voor iedereen!

Naomi van der Wal

Naomi van der Wal

Makelaar Wonen

‘Klanten maken een nieuwe start in hun leven.
Ik hou van dat persoonlijke contact en help ze hun woning goed te aan- of verkopen.
Dat maakt mijn vak zo mooi.’

Janneke Rood

Janneke Rood

Makelaar Wonen

Joost ken ik van vroeger uit in onze jongere dagen via een vriend.

Professioneel zijn wij al in contact vanaf dag één dat Joost startte als makelaar in destijds De Bilt in het jaar 2015. Vanaf dat moment ben ik regelmatig in dienst geweest voor hem in de wereld van het vastgoed. Binnen dat vakgebied heb ik mijzelf verder ontwikkeld en heb ik meerdere makelaardijen van binnen gezien. Na wat omzwervingen heb ik mijn plekje gevonden bij het vertrouwde Domvast Makelaars en ben ik zelf ook ondernemend met mijn groeiende bedrijf Gold Vastgoedstyling.

Ik kan mijzelf Domvast-Ambassadeur noemen omdat Domvast Makelaars in mijn zakelijke en persoonlijke ontwikkeling altijd een mooie win-winsituatie bewerkstelligd. Ik ben enthousiast en benieuwd wat de toekomst nog gaat brengen voor zowel mijzelf, als de makelaardij en de klant!