Domvast Makelaars
Domvast Makelaars

Beleggen met een

maximaal rendement

Beleggen is een vak

Beleggen met een maximaal rendement

Bent u opzoek naar een beleggingspand? Dan bent u bij Domvast aan het juiste adres. In de afgelopen 10 jaar heeft Domvast zich weten te ontpoppen tot één van de grootste, al dan niet de grootste beleggingsmakelaars van Utrecht. Door de ervaring, de kennis en het grote netwerk kunt u bij Domvast eenvoudig beleggen in Vastgoed. Wat Domvast uniek maakt is dat wij onze belegger op alle facetten kunnen faciliteren. Wij begeleiden onze beleggers bij de ver- en aankoop, het beheer en eventuele verbouwingen of (her)ontwikkeling van al hun objecten.

Doormiddel van onze deskundigheid en intensieve samenwerking met professionals kunt u bij Domvast op bijna elke denkbare manier in vastgoed beleggen. Domvast zijn expertise ligt op meerdere vlakken:

 • Woning
 • Kamerverhuur
 • Bedrijf onroerend goed
 • Studio/appartement
 • Container

Domvast heeft door de jaren heen aardig wat kennis opgedaan en houdt zich altijd vast aan een vijftal aspecten. Deze aspecten vormen de fundering van elke belegging en staan ieder individueel met elkaar verbonden. Domvast ziet het dan ook als een plicht om u als belegger te faciliteren en te ondersteunen bij ieder aspect.

 1. Aankoop: Domvast kan u faciliteren bij het aankopen van een object of een stuk grond. Andere belangrijke zaken die hier betrekking op hebben zijn bijvoorbeeld een object of grondtaxatie, het maken van bestemmingsplan onderzoek, het vaststellen van de koopprijs, etc.
 2. Financiering: Domvast gaat samen met u kijken hoe het object of het stuk grond gefinancierd kan worden en welke Loan to Value gewenst is. Daarbij wordt gekeken naar welke hypotheekvorm wordt aangehouden en wie de aanbieder daar van is. Daarnaast wordt er gekeken naar eventuele fondsvorming, het samenbrengen van investeerders voor het benodigd eigen vermogen, rendement calculaties, stichtingskostencalulaties, BTW aspecten, fiscale aspecten, etc.
 3. Bouw: Als er daadwerkelijk iets is aangekocht en de financiering is rondt, kan de bouw beginnen. Domvast werkt nauw samen met professionele architecten, aannemers, stedenbouwkundige, bestemmingsplandeskundige, etc. In samenspraak met de belegger wordt een bouwteam samengesteld.
 4. Commercieel: Het ontwikkelen van vastgoed is één ding, nu moet het object nog verkocht of verhuurd worden. Domvast kan u faciliteren met het opstellen van marketingplan, denk hierbij aan zowel on- als offline marketing. Daarnaast biedt Domvast beleggers ook de kans om het beheer bij ons uit te besteden. Voor meer informatie klik hier.
 5. Juridisch: Domvast maakt analyses en begeleid u met betrekking tot diverse vergunningen, fonds en entiteit samenstellingen, etc. In samenwerking met professionele juristen zorgt Domvast ervoor dat u niet voor verassingen komt te staan.

Waarom beleggen in vastgoed?

Direct en indirect rendement
Bij het verhuren van vastgoed heeft u een constante inkomstenstroom uit de maandelijkse huur en daarnaast nog de stijgende meerwaarde van het vastgoed.

Wapen tegen inflatie
Inflatie en spaargeld zijn geen goede vrienden, zeker gezien de huidige lage rente. Huurprijzen worden jaarlijks geïndexeerd.

Weinig belasting

Als u de verhuur uitbesteed aan een verhuurmakelaar en/of beheerder, dan valt uw verhuurde woning in box 3. Er wordt dan geen belasting geheven over de maandelijkse huurinkomsten.

Verhuurdersmarkt

Waarbij winkels en kantoren toch nog met enige regelmaat staan, is dit bij woonruimte vrijwel nooit het geval. De vraag naar goede woonruimte is de afgelopen jaren en waarschijnlijk de komende jaren enorm! Huurders staan in de rij.

 

Hefboomeffect
In een aantal gevallen is het verstandig om gebruik te maken van het hefboomeffect wat bij vastgoed goed mogelijk is. Door een gedeelte te lenen kan je meer kopen wat vaak meer rendement op uw eigen vermogen als resultaat geeft.

Tastbaar
Vastgoed is tastbaar! Hier heeft men altijd wat aan, in tegenstelling tot bijvoorbeeld aandelen in een bedrijf. Vastgoed kan natuurlijk soms minder waard zijn, maar zolang u het niet hoeft te verkopen, is er relatief weinig aan de hand.

Wilt u uw beleggingsobject verkopen?

In principe kan iedere belegger bij Domvast terecht. Echter bedraagt het maximale aankoop- investeringsvolume €10 miljoen. Domvast is op zoek naar verschillende soorten objecten, die kunnen uiteenlopen tot bijvoorbeeld:

 • (her)Ontwikkelingen
 • Kantoor- en gebiedstransformaties
 • Verhuurde woningen
 • Beleggingsportefeuilles
 • Distressed vastgoed
 • Sale lease back

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen

info@domvast.nl

030-2230231