Domvast Makelaars
Domvast Makelaars

Aankoopmakelaar

Regio Utrecht & Maarssen

Service, zekerheid en een optimaal resultaat

Elke woning is uniek

Wij begrijpen dat het kopen van een woning een belangrijke gebeurtenis is op zowel emotioneel, als financieel vlak. Het is een veel bepalende beslissing die van invloed is op uw toekomst. Hier komt ook bij kijken dat er veel vragen te beantwoorden zijn en dat u beslissingen moet nemen. Wij helpen u hier als aankoopmakelaar graag bij door u juist te informeren en te begeleiden. Ons deskundige en enthousiaste team beschikt over alle kennis en weet exact welke wegen te bewandelen. We onderzoeken de markt, doorlopen alle stappen van het aankoopproces en adviseren een realistische koopsom.

Elke woning is uniek. We geven daarom alle aandacht, informatie en begeleiding die u nodig heeft, zodat u uw droomhuis tegen de beste prijs kunt kopen. Bij Domvast krijgt u service, zekerheid en een optimaal resultaat.

Domvast

 • Heeft meer dan 15 jaar kennis van de vastgoedmarkt
 • Is aangesloten bij brancheorganisatie VBO Makelaar
 • Is de beste zoeker en onderhandelaar van de regio Utrecht
 • Biedt topservice
 • Heeft een groot netwerk
 • Weet door de lokale marktkennis snel wat er in de verkoop komt
 • Werkt voor diverse grote beleggers en ontwikkelaars
 • Bespaart geld voor u als aankoopmakelaar

Aankoop woning

Het kopen van een woning is een grote stap. Online zijn er voldoende mogelijkheden om huizen te zoeken en bezichtigingen aan te vragen. Toch kan Domvast u vaak al informeren voordat het nieuwe aanbod online staat. Zo bent u andere geïnteresseerden net een stapje voor.

Eenmaal een woning gevonden die voldoet aan al uw wensen en eisen, dan komt er heel wat bij kijken voordat uw droomhuis definitief uw eigendom is. Domvast bekijkt elke woning kritisch en laat niets aan het toeval over. We kijken verder dan gebruikelijk, zien niets over het hoofd en kiezen soms voor verrassende en innovatieve invalshoeken. Alles wat rooskleuriger lijkt dan het in werkelijkheid is, komt met deze aanpak aan het licht. Ook staan we als makelaar zakelijk in de onderhandelingen. We behalen voor u een optimaal resultaat, zodat u voor uw toekomstige woning de juiste prijs betaalt.

Van zoeken naar vinden tot kopen

 • Inventariseren
 • Woonadvies
 • Zoeken naar geschikte woningen
 • Begeleiden van bezichtigingen
 • Marktanalyse
 • Onderhandelingen
 • Onderzoek en check woning
 • Notaris en nazorg

 

Stappenplan

Inventariseren

Wat zijn uw toekomstige woonwensen? Zoekt u een woning in het centrum of juist in een groene omgeving? Woont u graag in de buurt van winkels, supermarkten en scholen of liever dicht bij sportvoorzieningen? Wij kijken graag met u naar uw woonwensen in een persoonlijk gesprek. Ook bepalen we dan de passende zoekopdracht. Voorbeelden van zaken die we met u gaan bespreken zijn type woning, locatie en woonoppervlakte. Om nóg gerichter te kunnen zoeken, gaan we ook in op uw financiële mogelijkheden.

Woonadvies

Wij geven een realistisch woonadvies gebaseerd op de huidige woningmarkt. Wat speelt zich landelijk en regionaal af op het gebied van wonen? Welke politieke en gemeentelijke ontwikkelingen en andere randvoorwaarden zijn van invloed op de prijsstelling van woningen? Zo geven we een woonadvies geheel op maat.

Zoeken naar geschikte woningen

Elke dag worden we als eersten op de hoogte gesteld van het nieuwe woonaanbod. Soms al voordat dit online zichtbaar is op websites als Funda. Binnen ons eigen netwerk en die van collega-makelaars zoeken we naar geschikte woningen. We selecteren alleen woningen die uw woonwensen geheel of zoveel mogelijk benaderen. Door deze doelgerichte aanpak voorkomen we teleurstellingen en onnodige bezichtigingen.

Begeleiden van bezichtigingen

Samen met u maken we een selectie van interessante woningen en maken voor u afspraken om deze woningen samen te gaan bekijken. Voor de bezichtigingen nemen we ruimschoots de tijd. Aan de hand van onze checklist zien wij geen detail over het hoofd.

Marktanalyse

Heeft u een woning gevonden, dan voeren we een marktanalyse uit. We beoordelen onder meer de erfdienstbaarheden, kettingbedingen en eventuele VvE-voorwaarden en bespreken dat met u. Dankzij onze marktkennis en ervaring komen we tot een scherpe marktconforme prijs.

Onderhandelingen

Is de woning helemaal naar wens, dan starten we de onderhandelingen. Er zijn diverse strategieën mogelijk. Welke de juiste is, hangt onder meer af van het aanbod in de omgeving en van recente ontwikkelingen. Wij hanteren voor u een onderhandelingsstrategie waarmee we zo gunstig mogelijke aankoopvoorwaarden realiseren.

Onderzoek en check woning

Indien nodig en in overleg met u vragen we een bouwtechnische keuring en taxatie aan, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Daarnaast controleren we alles wat bij de overdracht van een woning komt kijken.

Notaris en nazorg

Wij onderzoeken alle juridische en financiële aspecten van de woning en adviseren u hierover. Ook controleren we de koopakte en alle bijbehorende documenten. Wenst u voorafgaand aan de overdracht een inspectie? Dan regelen we dat. Daarnaast begeleiden we het transport van de woning bij de notaris. Heeft u na de overdracht behoefte aan hulp of advies, dan kunt u rekenen op de deskundigheid van Domvast.