Domvast Makelaars
Domvast Makelaars

Verkoopmakelaar
Regio
Utrecht & Maarssen

Zorgeloos uw huis verkopen!

Elke woning is uniek

Een woning verkopen is een belangrijke emotionele en financiële gebeurtenis in het leven. Domvast geeft u daarom alle aandacht, informatie en begeleiding die u nodig heeft, zodat u uw woning tegen de beste prijs kunt verkopen.

Domvast verkoopt als full service makelaar dagelijks diverse soorten woningen en is regionaal sterk verankerd met een kantoor in Utrecht en Maarssen. Door deze lokale verbinding spelen we optimaal in op actuele ontwikkelingen. We schakelen snel, laten geen kans onbenut en regelen voor u het maximale.

Domvast staat voor kwaliteit en service. In de dagelijkse praktijk openbaart zich dat in uitstekende dienstverlening en een persoonlijke en betrokken benadering van onze servicegerichte makelaars. Ons deskundige team beschikt over alle kennis en weet exact welke wegen te bewandelen. We onderzoeken de markt, adviseren een realistische verkoopprijs en doorlopen alle stappen van het verkoopproces.

Verwacht bij Domvast geen doe-het-zelf-pakketten of uitgeklede diensten. Reken op heldere en eerlijke communicatie, een vast contactpersoon, op maat gesneden adviezen en optimale begeleiding. We nemen geen onnodige risico’s, maar gaan bij de onderhandelingen wel voor een maximaal resultaat. Kortom, we ontzorgen u van A tot Z.

Waarom Domvast

  • Heeft een ruim bereik in de regio Utrecht en Maarssen
  • Heeft meer dan 15 jaar kennis van de vastgoedmarkt
  • Is aangesloten bij brancheorganisatie VBO Makelaar
  • Is de beste zoeker en onderhandelaar van de regio Utrecht
  • Biedt topservice
  • Heeft een groot netwerk
  • Weet door de lokale marktkennis snel wat er in de verkoop komt
  • Werkt voor diverse grote beleggers en ontwikkelaars
  • Bespaart geld voor u als aankoopmakelaar

Daarom Domvast

Volledig gecertificeerd

Domvast is gecertificeerd als makelaar. We zijn aangesloten bij VBO Makelaar en werken volgens de VBO-gedragscode. Dit betekent dat wij volledig op de hoogte zijn van de wet- en regelgeving en de heersende marktsituatie. Dat biedt u de zekerheid dat wij u uiterst professioneel en deskundig begeleiden.

 

Full service begeleiding

Als makelaar begeleiden wij het volledige verkoopproces: van inventarisatie en waardering van uw woning tot en met het transport bij de notaris. Zelfs na de overdracht kunt u rekenen op onze ondersteuning. We zijn maandag tot en met zaterdag bereikbaar van 09.00 uur tot 21.00 uur. Onze lijnen zijn kort en u heeft één contactpersoon. Ook zijn alle pakketten geheel naar wens samen te stellen.

 

Uitgebreide marketingactiviteiten

Als makelaar nemen wij het verkoopplan van de woning met u door. We lichten alles toe en bepalen in overleg met u de beste verkoopstrategie en gewenste marketingactiviteiten. Door veel verkoopkanalen in te zetten is de kans op een succesvol resultaat het grootst. De meeste woningzoekenden oriënteren zich op het internet. Het is belangrijk uw woning daar goed te presenteren. Zeker in combinatie met andere advertentiemogelijkheden, zoals advertenties in media en mailingen in de buurt.

 

Uw plicht, onze zorg

Als verkoper heeft u rechten, maar ook plichten. Wij begeleiden de verkoop daarom zorgvuldig en met kennis van zaken. Wij zorgen ervoor dat u aan uw (informatie-)plicht voldoet, zodat alles voor en na de verkoop probleemloos verloopt.

 

Heldere afspraken

Wij leggen alle afspraken die we met u maken schriftelijk vast. U komt dus niet voor verrassingen te staan; geen onduidelijke advertentierekeningen of andere onvoorziene kosten. Als we extra kosten voorzien, overleggen we altijd eerst met u.

 

Voorbereiding

Zodra wij de getekende opdrachtbevestiging hebben ontvangen en het dossier compleet is, melden wij uw woning aan op diverse internetsites. Vooraf vragen we diverse stukken op en maken we professionele foto’s. Wij adviseren u over de interieurstyling en het zo aantrekkelijk mogelijk in beeld brengen van uw woning. Optioneel kunnen we een video of 360 graden tour maken om uw huis zo goed mogelijk te presenteren.

 

Bezichtigingen

Geïnteresseerden melden zich bij ons kantoor voor een bezichtigingafspraak. Wij bieden hen de mogelijkheid om ook ’s avonds of in het weekend uw woning te bekijken. Dat zorgt voor meer bezichtigingen en een grotere kans op een goede verkoop. Alle afspraken stemmen wij met u af en na een bezichtiging nemen wij zo snel mogelijk contact op om u te informeren over de reacties van de kandidaten.

 

Onderhandelingen

Als een potentiële koper een bod uitbrengt staan wij u zorgvuldig bij tijdens de onderhandelingen en de communicatie met de potentiële koper.

 

Koopovereenkomst

Bij het bereiken van een overstemming over de prijs en de voorwaarden, stellen wij de koopakte op volgens het VBO-model. Wij houden hierover contact met onder meer de advocaat, notaris, hypotheekverstrekker, taxateur en verzekeraar.

 

Afwikkeling en oplevering

Na ondertekening van de koopakte door alle partijen houden wij toezicht op de afgesproken zaken. Ook maken we een afspraak bij de notaris voor het transport van de woning.

 

Nazorg

Na overdracht van de woning zijn er soms punten die niet geheel aan de verwachtingen van de koper voldoen. Mocht deze situatie zich voordoen, dan begeleiden wij u daarbij. Wij wijzen de koper op de juridische regelgeving, zoals onderzoeksplicht en nemen de eventuele correspondentie met de koper op ons. Uiteraard voorzien wij u van advies hoe te handelen in dit soort situaties.