Omschrijving

Tussenwoning met een woonoppervlak van ca. 69 m2, 3 slaapkamers, werkkamer/bijkeuken en achtertuin in het sfeervolle Zuilen!

De Balderikstraat is één van de leukste straten in de populaire wijk Zuilen. Steeds meer jonge mensen, tweeverdieners en gezinnen weten de weg naar deze leuke wijk te vinden. De sfeer van de twintiger en dertiger jaren, het bruisende van de stad, het nabije groen van parken en de Vecht worden hier gecombineerd tot een optimale woonbeleving. Het centrum is snel bereikbaar met de bus en fiets, winkels liggen op loopafstand en ook de uitvalswegen zijn goed te bereiken. Parkeren in deze wijk is gratis. Er is bovendien voldoende parkeergelegenheid in de straat en in de buurt.

Indeling:
Begane grond: entree, hal, toegang tot de doorzon woonkamer met open draaitrap naar de eerste verdieping. Dichte keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur. De achterzijde van de woning is voorzien van openslaande deuren die toegang bieden naar de achtertuin, welke gelegen is op het Noordoosten. Na de keuken bereik je de bijkeuken met opstelling CV ketel. De bijkeuken kan ingedeeld worden als werkruimte.

Eerste verdieping: overloop met trapopgang, toegang tot alle vertrekken, waaronder twee slaapkamers en een badkamer. De badkamer is voorzien van een wastafelmeubel, douche en tweede toilet.

Tweede verdieping: overloop met toegang de derde slaapkamer/zolder. De slaapkamer beschikt over een dakraam en schuine daken. Het woonoppervlak van de tweede verdieping mag volgens de NEN normen niet meegenomen worden in het woonoppervlak, de zolder kan worden ingericht als een slaapkamer.

Bijzonderheden:
• Bouwjaar 1926
• Woonoppervlak: 69 m2 (+7 m2 zolder)
• De kozijnen zijn deels kunststof deels van hout
• Deels dubbel glas, deels enkel glas
• Achtertuin op het noordoosten
• Vrij parkeren
• In deze koopovereenkomst worden een asbestclausule, een ouderdomsclausule en een niet-
zelfbewoningsclausule opgenomen
• Oplevering in overleg

Lees meer

Bezichtiging aanvragen

Utrecht – Balderikstraat 75

  Uw naam: *

  Telefoonnummer: *

  E-mailadres: *

  Opmerkingen:

  * verplicht in te vullen

  Kenmerken

  Koopprijs
  € 374.500,- k.k.
  Status
  Verkocht
  Adres
  Balderikstraat 75
  Bouwjaar
  1926
  Soorten
  Geen garage
  Inhoud
  293 m3
  Aantal slaapkamers
  3
  Perceel
  68 m2

  Plattegronden