1. Utrecht – Daalseweg 191

 2. Verkocht

 3. € 1.799.500,- k.k.

Omschrijving

Aan de prachtige Vecht van Zuilen bevindt zich deze imposante vrijstaande villa, direct aan de waterkant. Met een indrukwekkende woonoppervlakte van 275 m², biedt dit klassieke herenhuis met vrijstaande garage, schuur, zes slaapkamers, twee badkamers, een steiger en een weelderige omringende tuin een uitzonderlijke leefomgeving, doordrenkt van natuur, rust en ruimte. Dit is een unieke kans om de droom van velen te verwezenlijken – een woning die zelden beschikbaar komt en de perfecte balans biedt tussen stad en natuur.

Bij aankomst wordt u begroet door imposante oprijpoorten, waarop de woorden ‘Rust’ en ‘Vrede’ in het steenwerk zijn gegraveerd. Het huis omarmt u met een weelderige tuin en verwelkomt u met zijn karakteristieke kenmerken, waaronder hoge raampartijen, glas-in-lood details, sierlijke ornamenten en een majestueuze open haardschouw. De romantische stijl en symmetrische architectuur maken dit een exclusieve residentie. Openslaande deuren aan de achterzijde verbinden het huis met de tuin, en een Frans balkon op de eerste verdieping voegt een vorstelijke sfeer toe.

Om de fantastische mogelijkheden van deze woning te illustreren, hebben we artistieke impressies gemaakt van enkele ruimtes. Stelt u zich eens voor hoe de bovenste verdieping zou aanvoelen als de kamers worden geopend tot aan de nok van het dak. Beeldt u zich in hoe het is om wakker te worden in een royale master bedroom met inloopkast en een eigen badkamer. Het Franse balkon biedt een adembenemend uitzicht op de Vecht, terwijl u geniet van uw ochtendroutine. De woonkeuken met kookeiland belooft ontspannen ontbijtmomenten, en ’s avonds kunt u zich bij de open haard terugtrekken met een inspirerend boek terwijl de rest van het gezin geniet van de woonkamer.

De tuin is een paradijs voor elk seizoen, met bloesems in de lente, schaduwrijke plekken aan het water in de zomer, kleurrijke herfstbladeren en zelfs een vredig sneeuwtapijt in de winter. In het verleden werd hier geschaatst en gezwommen, recht vanuit de tuin. Er is ruimte voor een boot aan de steiger.
Als u de gelukkige eigenaar van deze woning wordt, zult u levenslang kunnen genieten van deze unieke leefomgeving en deze ervaring kunnen delen met anderen.

Wilt u nu al een uitgebreide online rondleiding van deze woning? Bekijk onze fotoreportage, video’s, plattegronden en artist impressions om een compleet beeld te krijgen. Bent u enthousiast geworden? Neem dan contact met ons op om deze prachtige villa op deze unieke locatie persoonlijk te bezichtigen.

Bijzonderheden:
• Bouwjaar: vermoedelijk omstreeks 18oo
• Vereist volledige renovatie en verduurzaming
• Kan volledig naar eigen smaak vormgegeven worden
• In deze koopovereenkomst worden een asbestclausule en een ouderdomsclausule opgenomen
• Oplevering in overleg

Lees meer

Bezichtiging aanvragen

Utrecht – Daalseweg 191

  Uw naam: *

  Telefoonnummer: *

  E-mailadres: *

  Opmerkingen:

  * verplicht in te vullen

  Kenmerken

  Koopprijs
  € 1.799.500,- k.k.
  Status
  Verkocht
  Adres
  Daalseweg 191
  Bouwjaar
  1800
  Soorten
  Vrijstaand steen
  Inhoud
  1.017 m3
  Aantal slaapkamers
  6
  Perceel
  725 m2

  Plattegronden