Omschrijving

In één van de mooiste straten van Utrecht de “Zeeheldenbuurt” en aan de rand van de wijk Wittevrouwen komt er binnenkort een studio vrij voorzien 2 kamers. De studio ligt in het souterrain van het complex en kijkt uit over een stukje tuin wat voor de helft bij studio 2 hoort.

De studio ligt aan de F.C. Dondersstraat in Utrecht Oost. Op loop/fietsafstand bereik je de Biltstraat waar de dagelijkse boodschappen gedaan kunnen worden. De Voorveldse Polder en het Wilhelminapark tref je op slechts vijf minuten fietsafstand waar heerlijk gewandeld kan worden. In de nabije omgeving zijn er restaurants en een heerlijke ijstent! Ook de binnenstad van Utrecht ligt op steenworp afstand met een ontelbaar aanbod in horeca, winkels en musea.

De studio’s in het pand zijn verenigd in een woonvereniging met in totaal 9 studio’s. Als lid van de woonvereniging krijg je door het lidmaatschap recht op het exclusieve gebruik van de betreffende studio in het pand en het medegebruik van de gezamenlijke ruimtes. De prijs die je voor het gebruik van studio betaalt wordt het inleggeld genoemd. Al deze zaken (toetreding tot de woonvereniging, omschrijving van het gebruik van dat gedeelte van het pand waarop het lidmaatschap recht geeft, het betaalde inleggeld) worden door de notaris in een akte lidmaatschap vastgelegd. Een woonvereniging is een vorm van woningbezit waarbinnen een aantal mensen zich verenigt om relatief goedkoop eigen woningbezit te realiseren, het voordeel hiervan is dat alle huisvestingskosten worden gedeeld.

Indeling:

Souterrain: toegang voor studio 1 en 2, gedeelde hal met wasmachine, badkamer gedeeld met studio 1 welke ligt aan de voorzijde. Aan de achterzijde ligt studio 2 voorzien van 2 kamers, kastruimte en een eigen keukenblok. Via de hal is er toegang tot de tuin welke voor de helft van studio 2 is.

Begane grond: de hoofdentree voor alle studio eigenaren.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlak: 26 m2
– Transport via notaris van Limburg Stirum te Hilversum
– Verkoop onder voorbehoud goedkeuring overige leden van de woonvereniging.
– De servicekosten bedragen € 188,40,- p.m., hieronder valt o.a. gas, elektra, water, wifi, reservering onderhoud
gebouw, verzekeringen gebouw.
– Actieve woonvereniging
– Eigen tuin gelegen op het westen (ca. 18 m2)
– In de koopovereenkomst worden een ouderdoms, asbest-/ en niet zelfbewoningsclausule genoteerd
– De wasmachine wordt gedeeld met studio 1
– Het betreft een lidmaatschapsrecht
– Dubbel glas
– Toilet gedeeld met 3 medebewoners
– De douche wordt gedeeld met studio 1
– Oplevering kan snel

Lees meer

Bezichtiging aanvragen

Utrecht – F.C. Dondersstraat 20-2

  Uw naam: *

  Telefoonnummer: *

  E-mailadres: *

  Opmerkingen:

  * verplicht in te vullen

  Kenmerken

  Koopprijs
  € 189.500,- k.k.
  Status
  Verkocht
  Adres
  F.C. Dondersstraat 20-2
  Bouwjaar
  1895
  Soorten
  Geen garage
  Inhoud
  92 m3
  Perceel
  128 m2

  Plattegronden