Omschrijving

Op de derde verdieping gelegen vierkamer hoekappartement van 97m² met twee slaapkamers, een balkon langs de gehele buitenzijde van het appartement en een eigen afgesloten berging op de begane grond. Dit knusse appartement ligt in een goed onderhouden complex en heeft een weids vrij uitzicht. Door de hoekligging is er ook nog eens een royale hoeveelheid en natuurlijke lichtinval. Doorgaans is er weinig verloop van de deze appartementen en verblijven bewoners een relatief langere tijd profiteren van het woongenot.

Het complex ‘De Hoogt’ is gelegen in de wijk ’Transwijk’ in een buurt ‘Zuidwest’ in Utrecht. De buurt wordt omgrensd door het Merwedekanaal, Amsterdam-Rijnkanaal, Aziëlaan, de Beneluxlaan en de Weg der Verenigde Naties. In deze wijk bevindt zich een van de grootste stadsparken van Utrecht, Park Transwijk met veel groen, waterpartijen en stadsboerderij de Eilandsteede. Op loopafstand bevindt zich winkelcentrum Nova, dat is het winkelcentrum van de wijk Kanaleneiland. Wilt u iets verder weg met het openbaar vervoer? De bus- en tramhaltes zijn op loopafstand.
Indeling

Begane Grond: Indeling begane grond: 0pen portiek met brievenbussen, een bellenplateau en intercom. Hierna volgt een gesloten hal met toegang tot de liften en ook tot het trappenhuis. 0ok de bergingen zijn via de liften te bereiken.
Derde Verdieping: Entree, toilet en fontein. Ruime hal met toegang tot alle vertrekken waaronder; twee slaapkamers, een gesloten keuken welke voorzien is van diverse inbouwapparatuur en een inbouwkast. Eén van de slaapkamers heeft een praktische berging. De badkamer beschikt over een wastafelmeubel met dubbele wastafels, een douche en een wasmachine-aansluiting.

Bijzonderheden:
• Bouwjaar 1968
• Actieve en gezonde VvE met een maandelijkse bijdrage van €254,-
• MJOP aanwezig
• Kwalitatieve Verplichting
• 2021 Schilderwerk buiten
• Blokverwarming (voorschot € 206,50)
• In deze koopovereenkomst worden een asbestclausule en een ouderdomsclausule opgenomen
• Oplevering in overleg

Lees meer

Bezichtiging aanvragen

Utrecht – Van Weerden Poelmanlaan 26

  Uw naam: *

  Telefoonnummer: *

  E-mailadres: *

  Opmerkingen:

  * verplicht in te vullen

  Kenmerken

  Koopprijs
  € 350.000,- k.k.
  Status
  Verkocht
  Adres
  Van Weerden Poelmanlaan 26
  Bouwjaar
  1968
  Soorten
  Geen garage
  Inhoud
  327 m3
  Aantal slaapkamers
  2

  Plattegronden